PODRŠKA UPRAVNICIMA IZ REDOVA STANARA

 

 

PREUZMITE SVOJU ZGRADU NA UPRAVLJANJE

UZ NAŠU PODRŠKU SADA JE LAKO

 

Nemate poverenja u profesionalne upravnike? Mi se bavimo organizacijom upravljanja stambenim zajednicama kao podrška upravnicima iz redova stanara.

Ovo nije ponuda, ovo je prilika da vlasnici stanova preuzmu upravljanje svojom stambenom zajednicom i potpunu kontrolu nad odlukama i zajedničkim novcem u skladu sa zakonom.

Potpuno ste pravno zaštićeni, vaše je da donosite odluke i plaćate račune.

 

Sistem podrazumeva potpunu transparentnost kako vama tako i vašim stanarima gde jednostavnim pristupom programu možete videti apsolutno sve vezano za vašu zgradu. Mi preuzimamo pozive i svi pozivi iz vaše zgrade se upisuju u program kao „jedan poziv,jedan nalog“, svi nalozi vaših komšija su vidljivi kako vama tako i stanarima vaše zgrade. Mi ne donosimo odluke, samo ih sprovodimo uz vašu prethodnu saglasnost.

 

SAMO UPRAVNIK IZ REDOVA STANARA MOŽE DONETI ODLUKU, NE MI

 

Naš posao je da obezbedimo potpise vlasnika stanova da bi Vi mogli da donesete odluku u skladu sa zakonom i da vašu odluku sprovedemo u delo uz vaše odobrenje.Naš posao je da obezbedimo treća lica za vršenje zahtevanih radnji čišćenje ulaza,popravke i druge gradjevinsko zanatske usluge. Naš posao je da u vaše ime i uz vaš zahtev šaljemo dopise trećim licima za odredjene radnje koje su Vam neophodne. Naš posao je da redovno pratimo konkurse opštine o dodeli finansijskih sredstava i druge pomoći stambenim zajednicama u smislu finansiranja i sufinansiranja. Naš posao je da brinemo o naplati, evidentiramo i raskinjižavamo sve promene na računu stambene zajednice. Naš posao je da Vas oslobodimo pritiska vaših komšija i da primamo pozive u vaše ime 24h. Naš posao je da Vam pomognemo,pravno Vas zaštitimo i da realizujemo sve vaše ideje u skladu sa zakonom.

Sve što radimo za vašu zgradu radimo potpuno u skladu sa zakonom.

 

Benefiti koje nudimo upravniku iz redova stanara :

 

1. Call centar,preuzimanje svih vaših poziva i rešavanje naloga vaših komšija i svih eventualnih problema u zgradi u dogovoru sa vama,  6 fiksih telefonskih linija radnim danima od 9h do 16h

2. Call centar za hitne intervencije 24h dnevno, 7 dana u nedelji

3. Štampanje i deljenje računa, ulistavanje fondova u Infostan

4. Rasknjižavanje svih promena na računu vaše zgrade, poreske obaveze itd

5. Priprema za sastanak sa svom neophodnom dokumentacijom koja Vam je potrebna, finansijski izveštaj, ponude za radove, zapisnik za sastanak itd.

6. Dopisi trećim licima, praćenje konkursa opštine za finansiranje/sufinansiranje sz

Mi praktikujemo naplatu fondova zgrade preko uplatnice Infostana, firma Infostan se bavi isključivo NAPLATOM kako vode, Gradske čistoće, Toplane, EPS-a zajedničke struje, Gradskog stambenog tako i fondovima zgrade. Infostan svakog dvadesetog u mesecu uplaćuje prikupljen novac na račun vaše zgrade i na taj način obezbedjuje redovan priliv novca na računu vaše zgrade.

Ovo nije samo ponuda, ovo je prilika da vlasnici stanova preuzmu upravljanje svojom stambenom zajednicom i potpunu kontrolu nad odlukama i zajedničkim novcem u skladu sa zakonom. Naš posao je da Vam omogućimo da se oslobodite svih obaveza koje su do sada bile sporne u preuzimanju upravljanja vašom zgradom. Ovo je prilika da nas kontaktirate i zakažete sastanak gde bi odabrali paket podrške vašem upravljanju stambenom zajednicom koji Vam najviše odgovara.

Naš sistem funkcioniše, Vi ste upravnik u svojoj zgradi uz našu podršku i sve funkcioniše besprekorno u skladu sa zakonom.

Kafa kod nas ne košta ništa, pozovite i zakažite sastanak.