Ponuda za profesionalne upravnike Zgrada

 

 

Firma „ Pozitiv zgrade „ doo se bavi organizacijom profesionalnog upravljanja stambenim zajednicama kao podrška profesionalnim upravnicima/firmama.

Razvili smo sistem Call centra kao podršku profesionalnim upravnicima. Sistem podrazumeva potpunu zamenu profesionalnog upravnika u svim segmentima organizacije stambenih zgrada ili manji paket gde je zamena profesionalnog upravnika ograničena na odredjeni deo dana ili prosto kao zamena profesionalnog upravnika/firme koji planira godišnji odmor ili prosto ograničeno odsustvo sa posla.

Sada smo u prilici da Vam ponudimo potpunu zamenu profesionalnog upravljanja na neodredjeno vreme gde mi preuzimamo sve vaše zgrade na uslužno profesionalno upravljanje. Vi kao profesionalni upravnik/firma dajete ovlašćenje našem profesionalnom upravniku overeno kod notara da može da Vas menja na neodredjeno vreme a vaša i naša firma potpisuju ugovor o peuzimanju svih vaših obaveza prema vašim stambenim zajednicama na neodredjeno vreme (prosto, kao da odlazite na kolektivni godišnji odmor gde Vas mi zamenjujemo na neodredjeno vreme). Vi u svakom trenutku možete raskinuti ugovor sa nama i istog trenutka preuzeti svoje zgrade na dalje upravljanje a našem upravniku ukidate ovlašćenje o zameni.

Sistem podrazumeva potpunu transparentnost kako vama tako i vašim stanarima gde jednostavnim pristupom programu možete videti apsolutno sve vezano za vaše zgrade. Svi pozivi iz vaših zgrada se upisuju u program kao „jedan poziv,jedan nalog“, svi nalozi vaših komšija su vidljivi kako vama tako i stanarima vaše zgrade.

Naloge stanari vaše zgrade mogu upisati sami u program ili jednostavno mogu pozvati naš Call centar gde mi upisujemo nalog a svi pratite njegovu realizaciju (recimo, upišu da prokišnjava krov i tako izdaju nalog, ili pozovu Call centar, pa mi upisujemo nalog, a svi pratite njegovu realizaciju).

Sve realizovane naloge prate potpisi vlasnika stanova potrebni da bi se donela odluka stambene zajednice gde je naša obaveza da obezbedimo potpise i na taj način obezbedimo sprovodjenje naloga u skladu sa zakonom.

Sve što radimo za vaše zgrade radimo potpuno u skladu sa zakonom.

 

Benefiti koje nudimo vašoj firmi :

 

1. Preuzimanje svih poziva i rešavanja naloga vaših klijenata i svih eventualnih problema u zgradi

2. Call centar sa 6 fiksih telefonskih linija radnim danima od 9h do 16h

3. Call centar za hitne intervencije 24h dnevno, 7 dana u nedelji

4. Štampanje i deljenje računa, ulistavanje fondova/upravljanja u Infostan

5. Rasknjižavanje svih promena na računima vaših zgrada

6. Pomoć na eventualnim sastancima na kojima ste Vi samo fizički prisutni prilikom upoznavanja stanara sa profesionalnim upravnikom koji Vas menja sa ovlašćenjem na neodredjeno vreme. Naš profesionalni upravnik preuzima vodjenje sastanka i upoznavanje stanara sa novim sistemom rada i komunikacije

7. Nemate više obavezu da komunicirate sa stanarima, vaš broj telefona do tada poznat stanarima preusmeravate na naš Call centar a zgrada dobija na oglasnoj tabli 6 novih brojeva fiksnih telefona i novu mejl adresu

8. Najveći benefit ove ponude vašoj firmi je pored slobodnog vremena 24h dnevno i mogućnost da se bavite isključivo marketingom i otvaranjem novih zgrada koje sa vašom firmom potpisuju ugovor a mi te zgrade preuzimamo na dalji rad.

 

Mi praktikujemo naplatu fondova/upravljanja zgrade preko uplatnice Infostana, firma Infostan se bavi isključivo NAPLATOM kako vode, Gradske čistoće, Toplane, EPS-a zajedničke struje, Gradskog stambenog tako i fondovima zgrade. Infostan svakog dvadesetog u mesecu uplaćuje prikupljen novac na račun vaše zgrade i na taj način obezbedjuje redovan priliv novca na računu vaše zgrade.

Ovo nije samo ponuda ovo je prilika, saberite troškove vaše firme i broj stambenih zajednica koje Vam otkazuju ugovor na godišnjem nivou sa brojem novih potpisanih ugovora i dolazite do odgovora da li treba da nas kontaktirate i zakažete sastanak gde bi odabrali paket podrške vašem poslovanju koji Vam najviše odgovara.

Naš sistem funkcioniše, broj zgrada koje odlaze kod drugih upravnika je daleko manji i nezadovoljstvo stanara je smanjeno toliko da nema ponovljenih poziva.

Kafa kod nas ne košta ništa, pozovite i zakažite sastanak.