Ponuda upravljanja za stambene zajednice

 

 

Pažljivo birajte profesionalnog upravnika, od njegove elokvencije i poznavanja procedura i zakona zavise važni poslovi u vašoj stambenoj zajednici.

Mi smo firma koja se bavi organizacijom profesionalnog upravljanja stambenim zajednicama i to radimo potpuno drugačije od drugih.  Pošaljite nam upit/zahtev za ponudom, pozovite nas i poslaćemo ponudu za vašu zgradu, ponudu koja se razlikuje. Profesionalni upravnik vaše zgrade vrši uslužnu delatnost za Vas i to je sve. Profesionalni upravnik nije gospodar vaše zgrade to ste Vi, vlasnici stanova....samo se Vi pitate i niko drugi na ovom svetu.

Naša firma se bavi organizacijom profesionalnog upravljanja stambenim zajednicama i tehničkom podrškom upravnicima iz redova stanara kojima je potrebna podrška.

Razlika izmedju nas i ostalih kolega je potpuna transparentnost i isključivo profesionalni odnos prema ovom poslu.

Po zakonu o stanovanju dužni smo da Vam dva puta godišnje dostavimo finansijski izveštaj, kod nas taj izveštaj imate dostupan 24h dnevno.

Jednostavnim slanjem vaše mejl adrese od nas dobijate pristupnu šifru progamu gde možete videti sve informacije vezane za vašu zgradu; koliko novca imate na računu stambene zajednice, naloge vaših komšija i status tih naloga, apsolutno sve vezano za vašu zgradu.

Nalog za upravnika možete i sami upisati u program (recimo, krov prokišnjava, izdate nalog ili pozovete Call centar, mi upisujemo nalog, a Vi pratite njegovu realizaciju) i jednostavno ispratite sve što se dešava u Vašoj zgradi, da li se i na koji način izvršavaju kako Vaši, tako i nalozi Vaših komšija.  Svaki vaš poziv se upisuje u program kao „Jedan poziv-jedan nalog“.

Mi smo u obavezi da reagujemo na zahtev bilo kog vlasnika stana u skladu sa zakonom.

Ugovor se ne potpisuje sa upravnikom već sa firmom, profesionalni upravnik je  zaposleni u firmi sa kojom izaberete da potpišete ugovor. Profesionalni upravnik ne bi trebalo samostalno da donosi odluke i da samo od njega zavise poslovi u Vašoj zgradi. Kod nas sve kontoroliše firma, profesionalni upravnik ni u jednom segmentu poslovanja ne može zloupotrebiti svoj položaj i pokazati eventualnu samovolju u poslovanju i u odnosima sa stanarima.

Profesionalni upravnik je sprega izmedju Vaše zgrade i državnih institucija i izmedju Vas kao pojedinca i svih ostalih vlasnika stanova u Vašem ulazu. Naš posao je da sakupimo potpise za Vašu ideju i da je sprovedemo u delo ili da Vas obavestimo da se većina vlasnika stanova ne slaže sa Vašom idejom. Hitne intervencije ne zahtevaju odluku vlasnika stanova.

Mi praktikujemo naplatu fondova zgrade preko uplatnice Infostana, firma Infostan se bavi isključivo NAPLATOM kako vode, Gradske čistoće, Toplane, EPS-a zajedničke struje, Gradskog stambenog tako i fondovima zgrade. Infostan svakog dvadesetog u mesecu uplaćuje prikupljen novac na račun vaše zgrade i na taj način obezbedjuje redovan priliv novca na računu vaše zgrade.

Na raspolaganju Vam je Call centar 24h dnevno za hitne intervencije, telefoni kancelarije radnim danima od 9h do 16h.

Za sva pitanja molim Vas da nas pozovete.

Pozovite, pišite, poslaćemo ponudu koja se razlikuje.